7 Kasım 2014 Cuma

Satacaklarınız varsa ilan vererek satabilirsiniz.

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan ver, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum, sahibinden ilan vermek istemek, ilan vermeye çalışmak, araba ilanı vermek istiyorum, arabamı satmak istiyorum, araba.com, arabacom, sahibindencom, sahibinden.com


Baya satacak şeyleriniz var fakat nasıl satacağınızı bilmiyor musunuz? Arabalarınız var satacaksınız, emlaklarınız var satacaksınız, ikinciel eşyalarınız var satacaksınız ama nasıl satacağınızı bilmeyenlerden misiniz? O zaman bu yazımızı mutlaka okuyun çünkü bu yazıdan sonra sizde ilan verip satmaya başlayacaksınız!

Şimdi geldik en önemli alana; ilanımızı vermek ve yayınlamak. Dikkat etmemiz gereken şeyler arasında ilanımızın resminin olup olmaması veya kaliteli, kalitesiz olup olmaması. Çünkü resimli ilanlar resimsizlere göre daha fazla ilgi çekmekte ve daha çok kullanıcı tarafından incelenmektedir. Doğrusu resmi olan bir ürünle satış yapmanız daha kolay ve zahmetsiz olacaktır. Dokunamasalarda nasıl göründüğünü merak edip bakmak isterler. Ne kadar gerçekçi bir resim koyarsanız ilanınıza o kadar iyi! Eveeeet, resmimizi de çektik.  Bir diğer önemli husus ise satacağınız ürüne vereceğiniz isim çünkü araba satacaksınız ancak motor kelimesiyle başlık oluşturdunuz ya da 'can yakar bu motor' gibi bir başlıkla açtınız işte o zaman doğru kitleye ulaşmayacak. Çünkü yanlış bir kategoride ilan vermiş durumdasınız ve yanlış bir isimde.
Bir diğer önemli husus ise ücretsiz ilan sitelerinde ilan vermek. Bu yöntem sayesinde kazancınıza ortak çıkmamış olur ve bu sizin daha çok kazanmanıza sebep olur. Dikkat edilmesi gerek aramalar sonucu ulaşılan her sitenin ücretsiz ilan sitesi olmadığını bilmektir. Evet ilan verebilirsiniz ama doping uygulamak mağaza açmak ücretli olduktan sonra anasayfada görünemedikten sonra o ilana bakacaklar nasıl görecekki tamam arayıp bulabilirler ama daha zor bulurlar buda satışınızı zorlaştırır ve sizin kazancınızı düşürür size naçizane tavsiyemdir sahibinden ücretsiz ilan verebileceğiniz mecralı kullanın daha fazla kullanın.
Ayrıca bu gibi sitelerin bir güzel faydalı özelliğide tek bir şey için ilan vermek ya da satın almak üzerine kurulmamış ev ararken kedinize mamada arayabilir, kendinize ayakkabıda bakabilir, çocuğunuz içinde bişiler bakabilirsiniz. Bu özelliğinden dolayıda zaten böyle sitelerde geçirilen sürelerin haddi hesabı yoktur. Bu yüzden aslında dışarda gezerek yapacağımız alışverişi veya satışı ilan verilen sitelerden yapmış oluyoruz.
Yazımızın sonuna yaklaşıyoruz. Umarım sizlere ücretsiz ilan hakkında merak ettiklerinizi tek tek açıklayabilmişizdir. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere esenle kalın...

1 yorum: